[GRATIS ONLINE KURS]

Missar du årets möjlighet?

Lär dig hur du strategiskt kan utnyttja LinkedIn för nya professionella möjligheter! 
Helt nya tips och tricks som kommer låta dig utnyttja denna kraftfulla plattformen nu i 2018 också!

*GRATIS LIVE*

  WEBINARIE

Med Christoffer Bertilsson

VD LinkedKurs

Lär dig EXAKT hur du effektivt kan använda världens största affärsnätverk för att nå dina professionella mål!

Augusti

29

Det händer på Onsdag
29 Augusti klockan: 19:00

Tid kvar:

17
Dagar
05
Timmar
03
Minuter
33
Sekunder


Om du ännu inte har upptäckt kraften bakom världens största professionella nätverk med mer än 540 miljoner användare - LinkedIn så är det nu dags!


Under denna kursen kommer du få konkreta steg på plats så att du också kan utnyttja denna möjligheten.

Jag visste att LinkedIn existerade men såg aldrig möjligheten och hur jag kunde använda detta för att utveckla mig själv och min professionella karriär. Tack vare det jag lärt mig med Christoffer så är jag nu självsäker på hur jag kan använda LinkedIn och det häftiga är att jag nu kan bygga ett nätverk som hjälper mig med mina professionella mål!

Robert Lindberg 
Account Manager - Esylux

Vad du kommer lära dig under online kursen:

  1. Lär dig hur du med strategisk användning av LinkedIn kan jobba på ett smartare sätt som kommer leda till att du når ut till många fler professionella möjligheter och enklare kommer till mål samtidigt som du sparar massa tid!
  2. Vi kommer gå igenom steg för steg hur du strukturerar en personliga profil så du kan sticka ut i din bransch på ett proffsigt sätt som attraherar nya affärsmöjligheter till dig.
  3. Hemligheten bakom riktig delning på LinkedIn och hur du kan använda detta för att engagera ditt nätverk som sedan leder till att du enkelt kan bli en auktoritet innanför din bransch!
  4. Hur professionellt nätverkande har ändrats på LinkedIn och varför 90-95% missförstår detta och hur du kan dra nytta av denna trenden...

* Viktig Information: på grund av begränsat antal med platser på detta webinariet

så är det rekommenderat att du reserverar din plats nu och loggar in tidigt på webinariet så att du säkert får ta del av det.

Möt din instruktör...Christoffer Bertilsson är VD i LinkedKurs och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsåldern".

Den bästa plattformen för professionella idag är LinkedIn, här har han hjälpt 1000-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.